Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de antwoorden op een paar veelgestelde vragen over het Ecoplay-systeem. Mocht uw vraag er niet tussen staan, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Welke besparingen levert het Ecoplay-systeem op?

Het Ecoplay-systeem levert een besparing op tot 30% van het leidingwaterverbruik. Daarnaast bespaart het tot 50% op energieverbruik en zorgt het voor minder rioolwater, waardoor er ook nog eens op de energierekening en de rioolheffingen wordt bespaard.

Neemt het Ecoplay-systeem veel ruimte in?

Nee, het systeem wordt in de loze ruimte achter het toilet ingebouwd en neemt daardoor nauwelijks meer ruimte in dan een standaard inbouwtoilet.

Zit er garantie op het Ecoplay-systeem?

Ja, u hebt 1 jaar garantie op het totale systeem en 5 jaar garantie op de onderdelen.

Is er gevaar voor legionella?

Nee. In de eerste plaats geldt dat een toilet geen aƫrosolverspreider is. Bovendien houdt het Ecoplay-systeem het spoelwater jong en in beweging waardoor geen legionella zal ontstaan.

Als er een storing optreedt, moet dan alles worden opengebroken?

Nee. Het systeem is toegankelijk doordat de voorwand gedemonteerd kan worden. Wanneer het systeem tijdelijk niet zou functioneren kunt u het toilet overigens gewoon blijven gebruiken.

Moet het Ecoplay-systeem op een speciale manier worden afgewerkt?

Nee, het voorwand kan op dezelfde manier worden afgewerkt als bij een normaal inbouwtoilet. De voorwand kan bijvoorbeeld gewoon worden betegeld of gestuct. U kunt ook kiezen voor een speciaal ontworpen voorwand voor een unieke uitstraling.

Waarom zou ik een Ecoplay-systeem aanschaffen?

Het Ecoplay-systeem levert niet alleen een besparing op in uw leidingwaterverbruik, maar ook een besparing op uw energieverbruik, lagere kosten voor rioolrecht en rioolzuivering, minder belasting van het milieu en vormt daarmee ook een investering in de toekomst.

Reacties zijn gesloten.